Interieuradvies op maat

Maak van jouw huis, een eigen thuis

Interieurstylist inhuren

Lukt het maar niet om de juiste inrichting of unieke combinatie van meubels te vinden die jouw huis tot een warm thuis maakt? Wil je na jouw verbouwing optimaal gebruik maken van de nieuwe ruimte? Ga je verhuizen of zelf een huis bouwen, maar twijfel je over de indeling? Onze ervaring en kennis van de collecties van onze merken zorgen ervoor dat wij jou kunnen helpen met het creëren van een bij jou passend interieur.

Interieuradvies aan huis

Je hebt al meubels waar je tevreden mee bent, maar je mist toch wat gezelligheid in huis. Dan kunnen wij je zeker helpen!
Met de juiste accessoires kunnen we jouw interieur een compleet nieuwe look geven. Voor elk budget hebben wij een leuk idee!
Nieuwsgierig? Maak een afspraak bij jouw thuis of in de winkel. Samen bespreken we jouw woonwensen (ca- 1-1,5 uur) en vullen onze bus met je bestelling en eventuele extra woonaccessoires die we geheel vrijblijvend bij jouw thuis laten zien en waarmee we alles mooi afstijlen en.. we gaan pas naar huis als jij tevreden bent!
Kosten € 95,- per ruimte excl. reiskosten.
Deze kosten komen te vervallen bij besteding van € 750,- aan woonspullen.
Wil jij hulp van ons? Maak dan een afspraak via 0572-745208 of raalte@juudenjul.com

Persoonlijk interieuradvies

Onze interieurstylisten hebben elk hun eigen, verfrissende ideeën maar werken op dezelfde wijze. Wij werken samen met 2 super leuke interieurstylistes met elk hun eigen stijl.
Via de eigen website van Esther en Ilony vind je meer informatie over de werkwijze en de kosten.
Voor meer informatie Esther de Witte klik hier:  
Voor meer informatie Ilony Scholten klik hier

Laat je inspireren

Laat je verleiden door onze heerlijke koffie en theesoorten