Interieuradvies op maat

Maak van jouw huis, een eigen thuis

Interieurstylist inhuren

Lukt het maar niet om de juiste inrichting of unieke combinatie van meubels te vinden die jouw huis tot een warm thuis maakt? Wil je na jouw verbouwing optimaal gebruik maken van de nieuwe ruimte? Ga je verhuizen of zelf een huis bouwen, maar twijfel je over de indeling? Onze ervaring en kennis van de collecties van onze merken zorgen ervoor dat wij jou kunnen helpen met het creëren van een bij jou passend interieur.

Persoonlijk interieuradvies

Onze interieurstylisten hebben elk hun eigen, verfrissende ideeën maar werken op dezelfde wijze. Onze adviezen in onze winkel zijn uiteraard geheel vrijblijvend. Om jou een persoonlijk interieuradvies op maat te bieden, hebben wij daarnaast keuze uit twee varianten:

Interieuradvies bij Juud & Jul

Iedere eerste vrijdag van de maand is interieurstylist Esther de Witte in onze winkel aanwezig voor gratis advies van een ruimte in jouw huis. Aan de hand van de plattegrond, foto’s en wensen ontdekken we jouw smaak in kleuren, materialen en accessoires. Op basis van al jouw antwoorden gaat Esther brainstormen en werkt zij een voorstel voor jou uit welke na afloop eventueel nog bij te stellen is met extra of andere wensen.

Prijs: gratis, ontdek op welke vrijdagen Esther in onze winkel aanwezig is

Interieuradvies aan huis

Wil je graag dat wij in jouw (nieuwe) huis langskomen om sfeer te proeven en stylingstips te bespreken? Zet de koffie dan maar vast klaar! Samen met Esther de Witte brainstorm jij in één uur tijd alle wensen voor jouw ruimte bij elkaar. We houden rekening met eventueel te behouden items en ontdekken samen jouw stijl. 
Voor meer informatie klik hier:  

Laat je inspireren

Styliste Karen

Laat je verleiden door onze heerlijke koffie en theesoorten