Een warm nest in Raalte

Maak van jouw huis, een eigen thuis

Bij Juud & Jul

Denk je aan Juud & Jul, dan denk je aan de fijne sfeer en het warme welkom in onze woonwinkel in Raalte. Eigenaresse Bascha Ankoné opende in 2016 de deuren van Juud & Jul Raalte en heeft sinds die tijd een team van zes gezellige dames om zich heen gebouwd. Ieder met haar eigen ideeën, maar allemaal met dezelfde voorliefde voor trendy woon- en leefstijl accessoires.

“De kracht van ons team is onze eigenheid. Wij zorgen voor de juiste passie voor wonen en een gave onderlinge balans, waardoor wij sfeervolle en mooie producten aan onze klanten kunnen bieden”

Sfeervolle combinaties

Het team van Juud & Jul speelt in op de nieuwste trends, maar vertrouwt daarnaast op haar eigen, hippe en gedurfde smaak. Een gouden bank als eyecatcher met een heerlijk zacht kussen of een cognac kleurige loveseat met daarnaast een grote, groene kamerplant. Voor ons zit sfeer in de details. Door altijd onze kaarsen te laten branden en jou te verwelkomen met verse bloemen, stap je bij binnenkomst in onze winkel rechtstreeks in het échte thuisgevoel. In zowel de winkel als bij jouw thuis zoeken wij naar het juiste statement, passend bij jouw woonstijl en in jouw leven.

“De eerste keer dat ik de winkel van Juud & Jul binnenstapte, viel de openheid van de dames mij direct op. De geur van verse koffie en thee maakten dat ik mij thuis voelde en neerplofte op de bank.”

Een plek waar je je thuis voelt en geïnspireerd raakt

Van meubilair, tot (wand)kleden, verlichting, planten en woonaccessoires. Een “thuis” creëer je door jouw eigen smaak te combineren met kleur, warmte en gevoel. Ons thuis creëren wij door voor jou klaar te staan met iedere keer weer wat nieuws en goed advies. Want of je nu op zoekt bent naar jouw nieuwe eyecatcher, woonaccessoires wilt opfrissen of uitbreiden, (op het laatste moment) een cadeautje nodig hebt of wilt genieten van heerlijke verse koffie en thee: wij hebben veel voor jou in huis!

Naast woon- en leefstijl accessoires verkopen wij vele leuke cadeau artikelen en (kerst)pakketten van o.a. 100% leuk, Flessenwerk, Zusss en diverse Kletspotten. Ook de prachtige en zeer populaire sieraden van Ellen Beekmans vind je in onze winkel. Geef je liever iets lekkers? Onze handgemaakte Belgische bonbons zonder geur- en kleurstoffen zijn absoluut een goede binnenkomer! Kom je er even niet uit of is het lastig om de keuze voor een ander te maken? Dan is onze cadeaubon* de ideale uitkomst. Wat je ook als cadeautje kiest: wij zorgen ervoor dat het een feestje is om te geven én om te ontvangen!

* Ben je niet in de gelegenheid om de cadeaubon op te halen? Stuur ons gerust een berichtje met de gewenste waarde en het adres waar wij het naar toe mogen sturen. Ook dan zorgen we er natuurlijk voor dat het een feestje is om te ontvangen!

Laat je verleiden door de geuren van thuis

Wij verkopen koffie van de gerenommeerde Zutphense koffiebranderij De Pelikaan, een familiebedrijf met tweehonderd jaar ervaring. Iedere week worden daar, speciaal voor onze winkel, verse Arabica koffiebonen gebrand in verschillende sterktes. Deze heerlijke koffie kun je bij ons kopen in bonen, maar wij kunnen de koffie ook voor jou malen. Daarnaast bieden wij ruim 50 soorten losse thee. Van fruitige tot groene thee en van kruiden tot zwarte of witte thee. In ons assortiment zit voor iedere theeliefhebber een passende smaak. Combineer het met één van onze heerlijke Belgische bonbons en jouw genietmoment is compleet!

Bascha Ankoné

Styliste Karen

Bloemstyliste Hanny

Social media Annemiek

Ontdek onze merken

Laat je verleiden door onze heerlijke koffie en theesoorten