Scandinavische en Nederlandse merken

Maak van jouw huis, een eigen thuis

Brands we love

De woonstijl van Juud & Jul kenmerkt zich door de hippe, trendy en Scandinavische inrichting voor jouw thuis. Naast dat wij houden van de strakke, Scandinavische stijl staan Denen bekend om hun hippe woonaccessoires. De unieke combinatie met frisse, onderscheidende Nederlandse merken komt in onze winkel samen. Nordal, UrbanNatureCulture, Bloomingville, Zusss, HKliving, Zuiver, BePureHome, Urban Nature Culture, House Doctor en Vtwonen. Het is een greep uit onze collectie met ieder een uitgesproken smaak, maar samen naar hartenlust te combineren. Zo maken wij van jouw huis, een eigen thuis.

“Op zoek naar een mooi sieraad, sfeervolle wanddecoratie of woon accessoires? Laat je inspireren door producten die je niet overal ziet. Laat je inspireren door unieke prints van de Deense merken Vanilla Fly en Incado.”

Vtwonen collectie

Vtwonen staat in onze ogen voor kwaliteit en woongemak. In de vtwonen collectie vind je alles om jouw thuis nóg mooier te maken. Naast het populaire tijdschrift biedt vtwonen een eigen lijn meubels, welke Juud & Jul als officiële vtwonen dealer mag verkopen. De basiskleuren zijn wit, zwart, grijs en bruin. Alle vier gemakkelijk te combineren en de perfecte basis voor de échte vtwonen sfeer. Een sfeer die wij graag aankleden met accessoires en waar wij zo hier en daar een kleurrijk detail aan toevoegen.

Onze finishing touch

Onze stijl vind je terug in het geheel. Mokken, glazen, kussens, schalen en een heerlijk warme plaid worden door ons aangevuld met sfeervolle, groene kamerplanten. Twee keer per maand reizen wij af naar de veiling in Aalsmeer om ons assortiment uit te breiden met unieke planten. Geen inrichting is compleet zonder onze (groene) finishing touch. Door de mix van Scandinavisch wonen en verschillende Nederlandse merken zorgen wij voor het effect wat je zelf wellicht niet kon bedenken, maar waardoor jouw huis, thuis is.

Maak kennis met onze woonstijl

Laat je verleiden door onze heerlijke koffie en theesoorten