Laat je verleiden door de geuren van thuis

Maak van jouw huis, een eigen thuis

Ingrediënten voor jouw ultieme ontspanmoment

Kom je na een lange (werk)dag thuis en wil je het liefste neerploffen op de bank en even helemaal niets? Sta je net op en start je jouw dag graag met een goede kop koffie of thee? Krijg je bezoek en wil je nét even iets extra’s aanbieden? Of ben je op zoek naar een smaakvol cadeau? Het maakt niet uit om welk moment het gaat: échte koffie of thee liefhebbers willen soms net dat beetje extra geur, smaak en verleiding voor een heerlijk ontspanmoment. Ook daarvoor ben je bij Juud & Jul aan het juiste adres.

Koffie van De Pelikaan

Wij verkopen koffie van de gerenommeerde Zutphense koffiebranderij De Pelikaan, een familiebedrijf met tweehonderd jaar ervaring. Iedere week worden daar, speciaal voor onze winkel, verse Arabica koffiebonen gebrand in verschillende sterktes. Deze heerlijke koffie kun je bij ons kopen in bonen, maar wij kunnen de koffie ook voor jou in de gewenste maling malen.

Ons assortiment bevat een mooie opbouw van smaak, waardoor wij voor iedere koffiedrinker wat te bieden hebben. Van milde koffie met een heerlijk aroma tot een pittige espresso. Al onze koffie’s bestaan voor 100% uit Arabica bonen. Het brandproces wordt nog steeds door het oog van de vakman bepaalt, waardoor smaak en geur optimaal naar voren komen. Om jouw koffiemoment af te maken kun je bij ons terecht voor heerlijke koffielikeuren, Belgische bonbons en koffie accessoires.

Ons thee assortiment

In onze winkel bieden wij een ruim 50 soorten verschillende, losse thee. Van fruitige tot groene thee en van kruiden tot zwarte of witte thee. In ons assortiment zit voor iedere theeliefhebber een passende smaak. Met namen als de Glimlach van Mona Lisa, het Geheim van Toetanchamon, het Straatje van Vermeer of de Tuin van Monet combineer je jouw ontspanmoment met een unieke smaakcombinatie. Om jouw theemoment compleet te maken kun je bij ons ook terecht voor heerlijke Belgische bonbons en mooie thee accessoires.

Interieur styling

Ben jij geïnspireerd door één van onze binnenkijkers, maar weet je niet waar je zou moeten starten of is jouw thuis situatie nét even anders? We denken graag met jou mee!

Bekijk onze stylings mogelijkheden

Laat je verleiden door onze heerlijke koffie en theesoorten