Opnames voor RTL4 programma Plezier & Passie

Het RTL4 programma Plezier & Passie bezoekt iedere week de leukste plekken om heerlijk te ontspannen en te genieten. In het programma worden allerlei bedrijven in Nederland gevolgd die gekenmerkt worden door ondernemers die hun hart volgen en waar het team met passie en overtuiging iedere dag weer hun vak uitoefent.

 

Juud en Jul te zien op RTL4

“Een gaaf project” noemt Juud en Jul’s eigenaresse Bascha Ankoné de deelname aan Plezier & Passie. Bascha vervolgt: “Eind februari vonden de opnames in onze winkel plaats. Met onze fysieke winkel en ons bevlogen team willen we mensen inspireren en ontzorgen. Door onze volle agenda’s en tussen al het werken, kinderen ophalen, sporten en sociale contacten door blijft er maar weinig tijd over om rustig te winkelen”.

 

Juud en Jul pakt dit anders aan

“Onze klanten hebben steeds meer de behoefte om ontzorgt te worden. Daar waar online ontzettend veel meubelen en accessoires te vinden zijn, maken wij een selectie uit ál het aanbod dat er is. Wij kiezen doelgericht voor Scandinavische en Nederlandse merken en creëren zo een te gekke, hippe en sfeervolle wooncollectie. Onze winkel staat vol met producten die het thuis van onze klanten nóg mooier maken en precies op elkaar zijn afgestemd zodat ze naar hartenlust te combineren zijn”, aldus Bascha.

 

Een warm welkom

De klanten van Juud en Jul zien die aanpak wel zitten. Zij lopen het warme nest in Raalte geregeld even binnen om te snuffelen tussen alle nieuwe binnenkomers en leuke weggevers. Zo hoeven zij niet meer oneindig online te zoeken om vervolgens het één na het ander weer terug te moeten sturen.

Bascha: “Als klanten bij ons binnenkomen laten we hen net zo lang rondkijken naar al het moois dat wij in huis hebben. Geregeld ploft er een klant bij ons op de bank om even te ontspannen, een verse kop koffie of thee te drinken of om gratis geholpen te worden met interieuradvies. Het gaat er bij ons om dat onze klanten blij worden van ons heerlijke thuis en in één keer vinden wat zij zoeken”.

 

Groter bereik

Met de RTL4 opnames hoopt Bascha dat nog meer mensen de weg naar haar mooie woon- en lifestyle winkel zullen vinden en zullen waarderen. “Er gaat toch niets boven oprechte aandacht en gezelligheid? Bij Juud en Jul draait het om jou, de sfeer en de inspiratie. Prik dus eens een momentje tussen alle drukke dagen door, rijd naar Raalte, kom binnen en voel je vooral thuis. Wij hebben een prachtig vak wat we graag met je delen, vol plezier én passie!”

De televisieopnames van Juud en Jul zijn te zien op zondag 22 maart om 16.00 uur, zaterdag 28 maart om 14.00 uur en zaterdag 2 mei om 14.00 uur op RTL4. Heb je naar aanleiding van dit bericht of de uitzending vragen of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten!

Laat je inspireren

Laat je verleiden door onze heerlijke koffie en theesoorten