Cafeïnevrij

 Zachte koffie uit Tanzania

Colombia

Als een van ’s werelds grootste koffieproducenten is Colombia trots op het aantal verschillende variaties die beschikbaar zijn in haar regio’s. Deze hoogwaardige koffie komt uit de hellingen van het Andes-gebergte en proeft naar rijpe vruchten, zoete walnoot en kersen, met zo hier en daar een intens zurige verfrisser.

Espresso Arabica

Onze Espresso Arabica is een milde espresso en heeft qua melange niet één specifieke regio. Door de combinatie van Zuid en Midden-Amerikaanse koffiebonen en een neutrale branding is dit een kwalitatief hoogwaardige espresso.

Espresso Arabica Medium

De Espresso Arabica Medium is geschikt voor liefhebbers van een volle espresso. Voor deze espresso worden dezelfde bonen als voor de espresso Arabica gebruikt, welke door de medium branding een extra sterkte meekrijgen.

Espresso Melange

Onze sterkste koffiesoort is een zeer sterke, Italiaanse en pittige koffie: de Espresso Melange. De Melange wordt gemaakt van verschillende koffiesoorten, waaronder Brasil Santos- en Guatemalabonen. Door de Italiaanse brandingswijze zijn de bonen dark-roasted en geschikt voor de échte espresso.

Mokka Melange

De Mokka Melange is een heerlijke after-dinner koffie door zijn stevige bite en volle smaak. Deze koffie bestaat uit een mix van verschillende pure koffiesoorten, waaronder Centraal Amerikaanse en Keniaanse Arabica bonen.

Pittig Pelikaantje

Stevige espresso koffie.
Erg lekker voor espresso of cappuccino

Wiener Melange

Doordat de licht gebrande bonen van de Wiener Melange gemengd worden met donker gebrande bonen, ontstaat er een heerlijke pittige koffie met een licht-brandige smaak. Een groot deel van de bonen voor deze sterke espresso komen uit Brazilië.