• Verzendkosten vanaf €3,95
  • ♥ Binnen 1-3 werkdagen in huis
  • ♥ Afhalen en betalen in winkel mogelijk

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Kerstpakketten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerstpakketten

Verras uw personeel of relaties in december met een mooi kerstpakket van Juud & Jul in Raalte. Een kerstpakket van Juud & Jul is geweldig om te geven en een feest om te krijgen.
We maken pakketten op maat, speciaal voor de zakelijke markt. Dit doen wij met veel enthousiasme voor zowel kleine als grote organisaties. De pakketten zijn altijd mooi verpakt, het handelsmerk van Juud & Jul. Juud & Jul is specialist in thee, koffie, delicatessen, servies, wonen en lifestyle. De merken zijn zorgvuldig gekozen: ze zijn onderscheidend, betaalbaar en vaak gaat het om producten met een verhaal. We werken met tientallen leveranciers. Hierdoor is altijd een verrassend kerstpakket samen te stellen, voor elke gewenste prijs en altijd in overleg met u.
De kerstpakketten worden indien gewenst bezorgd (vanaf tien pakketten) op een vooraf aangegeven tijd/plek. Hoe eerder de kerstpakketten worden besteld, hoe beter we in staat zijn aan uw wensen te voldoen. Daarnaast bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om een cadeaubon van Juud & Jul als kerstpakket te geven. Wij zorgen ervoor dat die cadeaubon zo verpakt is, dat het een genot is om te krijgen.

NIEUW
Juud & Jul heeft ook iets nieuws. Voor bedrijven vanaf vijftien werknemers organiseren we in overleg een gezellige avond in de winkel waarbij het personeel zelf een kerstpakket kan samenstellen. Wij zorgen dan voor muziek, een lekker hapje en drankje terwijl uw personeel in alle rust een pakket samenstelt voor het bedrag dat vooraf door u is vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de vele mogelijkheden.

De kerstpakketten van Juud & Jul zijn persoonlijk en onderscheidend. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor een mooi kerstpakket. Dat slaat aan. Wij vinden dat een eindejaarsgeschenk een mooi bedankje moet zijn, geen standaard pakket.
De foto’s zijn enkel als voorbeeld. Wij maken elk pakket in overleg met de klant.

Heb je interesse, neem dan even contact met ons op. Dan maken we samen een mooi pakket.
Bel met 0572 745208 voor een afspraak of stuur een e-mail: raalte@juudenjul.com

 

Kerstpakketten

Kerstpakketten
Kerstpakketten

Kerstpakketten
Kerstpakketten
Kerstpakketten

Kerstpakketten

De waardering van juudenjul.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.