• Verzendkosten vanaf €3,95
  • ♥ Binnen 1-3 werkdagen in huis
  • ♥ Afhalen en betalen in winkel mogelijk

Vanilla Fly

Vanilla Fly is een Deens label, opgericht om mensen te inspireren. Het assortiment bestaat uit spannende posters, kussens, sieraden, wanddecoratie, kaarten, kandelaars en accessoires.
Wij hebben sinds kort een uitgebreide collectie bijzondere posters, magneten en paperweights van Vanilla Fly. Hang een poster alleen aan de muur of nog mooier, met een aantal bij elkaar. De prints van Vanilla Fly passen altijd bij elkaar en vormen samen een mooi geheel.
Laat je inspireren en maak kennis met dit mooie Deense merk!

Helle Dittler en Merethe Lyck hebben in 2010 Vanilla Fly opgericht voor Deense en buitenlandse kunst- en designliefhebbers. Met Vanilla Fly wilden zij ervoor zorgen om een interieur te creëren met producten die je niet overal ziet. En uniek zijn de prints van dit merk zeker!

 

Vanilla FlyVanilla Fly

Vanilla Fly

 

Vanilla FlyVanilla Fly

Vanilla Fly

Vanilla Fly

Vanilla Fly

Vanilla FlyVanilla FlyVanilla FlyVanilla FlyVanilla FlyVanilla Fly

 

Nieuw bij Juud & Jul: À-la collectie

Met trots presenteren wij alvast een klein gedeelte van de uitgebreide collectie van À-la welke wij in beide winkels mogen verkopen. Alle producten zijn handgemaakt in India.
Erg leuk zijn de geluksarmbandjes ‘Amoda’ in flesje. Niet alleen brengen armbandjes geluk in India, maar de naam van de maker ” Amoda” betekent ook geluk. De flesjes komen van een klein medicijnwinkeltje dat door drie broers gerund wordt in Delhi . In 8 kleuren verkrijgbaar voor € 12,50.

Ook achter de ringen zit een mooi verhaal. De unieke en handgemaakte ringen zijn het resultaat van een gerecycled product. Het waren namelijk ooit Australische munten, hoe leuk is dat? De messing ringen zijn handgemaakt door de inwoners van een kleine stam (dorp in Flores), een van de vele eilanden die behoren tot Indonesië.
Prijs ringen € 15,00 (met steen € 25,00)

Als laatste nog een verhaal achter de notebooks:
Slechts 1 computer, twee kleine Indiase mannen delen een kleine ruimte (vol troep) Dit is het meest waardeloze en kleinste kantoor dat we (À-la) ooit hebben gezien. We hebben deze twee mannen op de drukke straten van Delhi ontmoet en ze hebben ons het hele proces van productie van papieren producten in een land als India laten zien. Zij gebruiken een aantal kleine machines voor het afdrukken, maar alle andere stappen van het produceren van deze notebooks zijn met de hand gedaan! Dat kunnen wij ons toch niet voorstellen?! Gemaakt van gerecycled papier. €15,00

Dit een kleine greep uit de collectie van het Amsterdamse merk À-la. Binnenkort nog veel meer…..!

Nieuw binnen

Elke week krijgen we nieuwe spullen binnen bij Juud & Jul. Op deze pagina zullen we regelmatig nieuwe woonaccessoires laten zien. Uiteraard hebben we in de winkel nog veel en veel meer.
Houd ook onze Facebook en Instagram pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes en acties!

Voorjaarscollectie april 2017

De waardering van juudenjul.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.