MAANDELIJKS GRATIS INTERIEURADVIES

Lukt het maar niet om de juiste inrichting of unieke combinatie van meubels te vinden die jouw huis tot een warm thuis maakt? Spreekt de stijl in onze winkel en de mooie merken die wij aanbieden jou aan en is jouw interieur toe aan verandering of verfrissing? Interieurstyliste Esther de Witte helpt jou iedere eerste vrijdag van de maand graag op weg met gratis interieuradvies.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Onze ervaring en kennis van de collecties van onze merken zorgen ervoor dat wij jou kunnen helpen met het creëren van een bij jou passend interieur. Wanneer je na een verbouwing jouw woonkamer anders wilt inrichten of net bent verhuisd naar een nieuwe woning, ontstaat soms twijfel over de juiste inrichting van een ruimte. Interieurstyliste Esther de Witte kan jou op weg helpen om een thuis te creëren wat precies bij jou past. Een sfeervol thuis met unieke, eigentijdse meubelen gecombineerd met hippe woonaccessoires.

EEN PERSOONLIJK INTERIEURPLAN

Aan de hand van de plattegrond, foto’s en wensen ontdekken we jouw smaak in kleuren, materialen en accessoires. Op basis van al jouw antwoorden gaat Esther brainstormen en werkt zij een voorstel voor jou uit. Esther denkt out of the box, maar kan ook met kleine stappen een heel andere sfeer creëren. Denk bijvoorbeeld eens aan een andere opstelling of een wijziging in details of kleurgebruik. Het advies van Esther is – voordat we samen bekijken wat jij voor het resultaat nodig hebt – uiteraard eventueel nog bij te stellen met extra of andere wensen.

KOM LANGS VOOR GRATIS INTERIEURADVIES

Weet je niet waar je moet beginnen om jouw échte thuis te creëren? Of wil je graag met een interieurstyliste bekijken hoe jij jouw ideale woonruimte inricht? Schuif dan gerust eens geheel vrijblijvend bij Esther aan en bespreek onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee (en wat lekkers natuurlijk!) jouw huidige situatie en wensen voor het ideale resultaat. Esther is op onderstaande data van 14.00 – 20.00 uur aanwezig in onze winkel voor gratis interieuradvies:
vrijdag 4 september 2020
Update: Vanwege corona voorlopig geen stylingadvies op vrijdagavond.


Om samen met Esther jouw thuis te creëren is het nodig om van te voren een afspraak te maken. Neem hiervoor contact op met de winkel. Denk je er aan om een plattegrond, foto’s of wellicht zelfs een moodboard mee te nemen? Mocht je van te voren vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

 

Laat je inspireren

Laat je verleiden door onze heerlijke koffie en theesoorten