Verras met een lokaal kerstpakket

Maak van elke kerst, iets bijzonders

BIJ JUUD EN JUL MAKEN WE ORiGINELE KERSTPAKKETTEN OP MAAT

Wanneer je bij Juud en Jul een kerstpakket bestelt zullen wij er altijd voor zorgen dat we een zo origineel en LOKAAL mogelijke inhoud verzorgen. Wil je met ons meedenken en zelf zien wat er zoal beschikbaar is? Kom dan naar de winkel en we bekijken en bespreken samen de mogelijkheden.

Nieuw! De countdownbox

Helemaal nieuw bij Juud en Jul! Een origineel cadeau met een enorm hoge attentiewaarde. Vanaf 24 december opent je collega 8 dagen lang een vakje in de box om een leuke verrassing te krijgen. Op deze manier leg je de ontvanger van deze unieke countdownbox extra in de watten!
Hier meer over de countdownbox

Geen idee? Geen probleem. Neem een cadeaubon

Is het lastig om tot een goede keuze te komen? Geen probleem! Met een cadeaubon weet je zeker dat iemand altijd iets uit kan kiezen wat voor hem of haar van waarde is. Wij zorgen ervoor dat de cadeaubon er ook ècht als cadeau uit zal zien!
Kom meer te weten over onze cadeaubonnen

Een exclusieve Kerstshopping Night voor jou en je collega’s? Hoe leuk is dat!

De winkel is sfeervol aangekleed en een heerlijk hapje en drankje staan klaar. Samen met je collega’s krijg je uitgebreid de tijd om zèlf jouw kerstpakket te vullen. Gezellig en veilig hebben jullie een fijne avond en je gaat naar huis met cadeautjes die ècht bij je passen! En wil je van tevoren ook uitgebreider borrelen of eten?
Informeer naar de mogelijkheden, we helpen je graag!

Impressies van onze kerstpakketten

Laat je verleiden door onze mooiste kerstpakketten