Verras met een lokaal kerstpakket

BIJ JUUD EN JUL MAKEN WE OOK ORIGINELE KERSTPAKKETTEN OP MAAT

Wanneer je bij Juud en Jul een kerstpakket op maat bestelt zullen wij er altijd voor zorgen dat we een zo origineel en LOKAAL mogelijke inhoud verzorgen. Wil je met ons meedenken en zelf zien wat er zoal beschikbaar is? Maak een afspraak en kom naar de winkel dan bekijken we samen de mogelijkheden.

BROCHURE
Het is ook mogelijk om met behulp van onze kerstbrochure een persoonlijk en voor elk budget passend kerstpakket samen te stellen. Vraag hier de brochure aan.

GEEF EEN JUUD EN JUL KERSTCADEAUBON.
Lastig om te kiezen? Geen probleem! Met een cadeaubon weet je zeker dat je iemand blij maakt. Wij zorgen ervoor dat de cadeaubon er ook ècht als een kerstcadeau uit zal zien!

EEN EXCLUSIEVE KERSTSHOPPING NIGHT VOOR JOU EN JE COLLEGA’S? HOE LEUK IS DAT!
Tijdens een exclusief voor jullie gereserveerde avond krijgen jij en je collega’s de gelegenheid om een eigen kerstpakket te vullen. De winkel is sfeervol aangekleed en er is alle ruimte om door de winkel te struinen, op zoek naar dat ene speciale cadeautje. Of misschien vind je er wel drie of vier! Samen met je collega’s en onder het genot van een heerlijk hapje en drankje heb je zo een gezellige avond uit en ga je naar huis met cadeautjes die echt bij je passen. En wil je vooraf uitgebreider borrelen en of eten? Wij hebben speciale afspraken gemaakt met Grand cafe Neuf. Informeer naar de mogelijkheden, we helpen je graag!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bascha Ankoné (0610624472) of raalte@juudenjul.com

Contactgegevens Juud & Jul Raalte

Herenstraat 64
8102 CV Raalte
T  0572 745 208
M 06 18154334
raalte@juudenjul.com

Laat je verleiden door onze mooiste kerstpakketten